Vraag je je af waarom je de Lead capture-Booster zou moeten gebruiken in de plaats van Microsoft Teams? We hebben een analyse van beide platformen voor jou gemaakt, waarin we de functionaliteiten belichten waarbij de Lead capture-Booster waarde kan toevoegen aan je afspraken en algehele workflow.

1. Diepe integratie met Teamleader Focus CRM

Wat is de eerste stap voor elk soort afspraak? Juist, het plannen ervan. En de Lead capture-Booster maakt het jou en je klanten gemakkelijk.

Met de ingebouwde afspraakplanner kunnen je klanten afspraken met jou plannen, zowel online, offline als telefonisch. Integreer eenvoudig je boekingspagina op je website en laat leads en klanten afspraken met je plannen. Een echte lead-magnet!

En het beste gedeelte? Contactgegevens worden meteen gesynchroniseerd met je Teamleader Focus CRM en je kan optioneel een nieuwe deal en een nieuw agenda-evenement aanmaken in Teamleader Focus wanneer leads en klanten een afspraak plannen. Geen manuele import meer van nieuwe contacten of deals; meer gedaan, minder gedoe!

2. Klanten kunnen eenvoudig en in 1 klik deelnemen

Teams is bedoeld voor teams. Dat betekent dat je gemakkelijk met iedereen uit je team verbinding kan maken, maar het toevoegen van gasten of externe Teams-gebruikers aan een gesprek heeft vervelende valkuilen.

Als je gast Teams niet heeft geïnstalleerd kan deze deelnemen via de webversie, maar die mist de mogelijkheden van de desktopvariant. Het is een gesprekstopper als je bijvoorbeeld de app moet downloaden, je moet aanmelden of registreren om samen te werken.

De Lead capture-Booster is anders; het enige wat je nodig hebt is een browser. Je kan via een eenvoudige URL werken en deelnemen aan vergaderingen. Als deelnemer aan de vergadering hoef je je niet te registreren voor een account. Open gewoon de URL van de vergaderruimte, typ je naam en vraag om deel te nemen aan de vergadering.

3. Alles blijft op zijn plaats, klaar voor de volgende vergadering

Heb je herhalende vergaderingen met je klanten? Normaal gesproken gaan, zodra een traditionele Teams-vergadering eindigt, alle gedeelde informatie en documenten verloren.

De Lead capture-Booster werkt anders. Je kan voor elk van je klanten of projecten individuele vergaderruimtes creëren en alle inhoud en communicatie op één plek bijhouden. Elke vergaderruimte is toegankelijk via een eenvoudige, veilige en nooit veranderende URL.

Alle bestanden, documenten, notities en opnames worden in deze vergaderruimte opgeslagen, klaar voor de volgende vergadering, zodat jij en je klant later het gesprek gewoon kunnen verderzetten.

4. Een professionele uitstraling zorgt voor een goede eerste indruk

De Lead capture-Booster is gebouwd met een sterke focus op interacties met klanten. Wanneer je je (nieuwe of potentiële) klant voor het eerst ontmoet, is het van het grootste belang dat je een blijvende indruk maakt. Met de Lead capture-Booster kan je de hele ervaring personaliseren. Voeg je eigen logo en achtergrondafbeeldingen toe en pas bedrijfskleuren toe om je merk op te laten vallen. Alle vergaderruimtes hebben een super strakke, moderne uitstraling.

5. Voeg meer creativiteit en betrokkenheid toe aan het gesprek

Wil je iets meer dan alleen audio, video en scherm delen?

Met Teams moet je afwisselen met de aparte whiteboard-app. Met de Lead capture-Booster hoef je niets te doen omdat het whiteboard al geïntegreerd is in de vergaderruimte. Met het whiteboard kan je vergaderonderwerpen opschrijven, spec-lijsten visualiseren, voorstellen tonen en nog veel meer.

En er is meer! Met de Lead capture-Booster kan je cobrowsen met de andere deelnemer(s), wat betekent dat je bijvoorbeeld samen een online formulier kan invullen of door je website kan navigeren. Het hangt allemaal af van je use case - maar met cobrowsen zit je goed!

Samenvatting

Teams is bedoeld voor teams. Het kan goed overweg met interne vergaderingen, maar externe vergaderingen met klanten zijn niet echt z'n ding. Dus als het gaat om externe vergaderingen met klanten of andere bedrijven heeft de Lead capture-Booster veel meer te bieden.

Test de Lead capture-Booster gratis en ontdek het zelf! In onderstaande tabel zie je een duidelijke vergelijking tussen de Lead capture-Booster en Microsoft Teams:

Lead capture-BoosterMicrosoft Teams
Geïntegreerde afspraakplanner

Rechtstreekse sync naar Teamleader Focus

Eenvoudig in gebruik - Geen downloads

Grote groepsvergaderingen❌ Tot 10 mensen (Beyond)

HD-audio en -video

Sterke samenwerkingstools

Vergaderinhoud blijft bewaard