In Instellingen > Personalisatie personaliseer je je vergaderruimtes en afsprakenpagina. De instellingen op deze pagina gelden voor alle teamleden.

Klik op bovenstaande links om meteen naar het onderwerp te gaan.

Bekijk je liever eerst onze video? Dat kan hier:

Branding

In het 'Branding'-gedeelte personaliseer je de vergaderruimtes met de volgende opties hier beschreven.
Opmerking: het logo, favicon en de kleur die je hier instelt heeft ook invloed op de branding van je contactformulieren.

Bedrijfslogo en favicon

Je kan het logo aanpassen aan je eigen bedrijfslogo. Dit maakt je vergaderruimtes, afsprakenpagina's en communicatie persoonlijker en professioneler. De ideale afmeting is een breedte die 3 tot 8 keer groter is dan de hoogte.

Het Favicon is een klein icoon dat bovenaan in het browsertabblad te zien is, naast de teamnaam. De ideale afmeting heeft een 1:1 ratio.

Je kan je eigen logo toevoegen aan nieuwe whiteboards in vergaderruimtes. Selecteer de optie 'Voeg automatisch je logo toe aan whiteboardpagina's om dit te activeren.

Homepagina

De homepagina is gelinkt aan het bedrijfslogo. Als je het bedrijfslogo instelt en bij homepagina de eigen website invult (bv. mijndomein.com), dan zal men doorgestuurd worden naar je website bij het klikken op het logo.

Merkkleur

Je kan vrij eenvoudig de merkkleur aanpassen zodat alle knoppen in je vergaderruimte en afsprakenpagina dezelfde kleur hebben. Vul de Hex-code in van je voorkeurskleur. In het voorbeeld zie je hoe de kleur er zal uitzien.

Sla de pagina op en ga naar je vergaderruimtes en afsprakenpagina om de kleur te bekijken.

Achtergrond op het wachtscherm en in de vergaderruimte

De achtergrondafbeelding wachtruimte en in de vergaderruimte kan verschillend zijn en wordt weergegeven op verschillende locaties. De achtergrond voor het wachtscherm zie je op het wachtscherm voor iemand die de vergaderruimte binnenkomt. Als een klant de link van de vergaderruimte opent, geeft deze een naam in en kiest deze de instellingen omtrent audio en video. Deze achtergrond is de wachtruimteachtergrond.

Achtergrondafbeelding vergaderruimte is de achtergrond waar je daadwerkelijk de meeting houdt. Beide afbeeldingen moeten minstens 1000px breed en hoog zijn.

We bevelen een afbeelding van 1920x1080px aan.

Camera-achtergrond

Als je een videomeeting hebt met een klant of lead, verkies je soms om de achtergrondruimte te verbergen. Stel daarvoor een afbeelding in bij Camera-achtergrondafbeelding. Bekijk dit artikel voor meer informatie!

Geavanceerde branding

De instellingen bij 'Geavanceerde branding' geven je de mogelijkheid om vergaderruimtes en afsprakenpagina's volledig naar jouw huisstijl om te zetten.

Custom email HTML template

Je kan de lay-out en stijl van de e-mailtemplates aanpassen naar een eigen huisstijl. Meer info vind je in dit help artikel!

Gepersonaliseerde teksten

In dit deel verander je de tekst die wordt weergegeven in de wachtruimte als een gast de vergaderruimte probeert binnen te komen. Je kan dit toevoegen voor wanneer de host van de vergaderruimte er niet is, en voor de melding waarbij de host je binnen zal laten.

Als je niet tevreden bent met de aanpassingen, kan je de tekst resetten door op de knop 'Reset naar standaard' te klikken.