Dit artikel beschrijft functionaliteiten uit onze nieuwe projectmodule. Deze module wordt de komende maanden geleidelijk uitgerold, dus het is mogelijk dat je nog geen toegang hebt tot de functionaliteiten die hier worden beschreven. Als dat het geval is, kan je hier nog documentatie vinden over de vorige projectmodule.

Als de facturatiemethode in je project is ingesteld op 'Time & materials', dan kunnen de gebruikerstarieven die je wil toepassen voor je tijdregistratie variëren afhankelijk van het project. Goed nieuws! Het is mogelijk om custom gebruikerstarieven per project in te stellen die verschillen van de standaard gebruikerstarieven die je in je instellingen hebt ingesteld. Lees dit artikel om alles te weten te komen over custom gebruikerstarieven.

Allereerst definieer je de externe prijs van je medewerkers in je instellingen. Hier vind je meer informatie over hoe je dat doet.

Deze tarieven worden standaard toegepast als je 'Time & materials' hebt geselecteerd als facturatiemethode. Volg deze stappen om custom gebruikerstarieven per project in te stellen. Merk op dat alleen admins of projectverantwoordelijken custom gebruikerstarieven kunnen instellen, andere gebruikers kunnen deze optie niet zien.

1. Ga naar je project
  2. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek
  3. Kies Gebruikerstarieven instellen
  4. In het volgende scherm zie je alle projectmedewerkers met hun standaard externe prijs. Pas hun gebruikerstarieven aan door op de velden naast hun naam te klikken en een ander tarief in te voegen.
  5. Optioneel kan je historisch de tarieven bijwerken van alle ongefactureerde tijdregistraties voor dit project.
  6. Klik op Tarieven opslaan.

Opmerking: Goed om te weten is dat custom gebruikerstarieven ook worden overgenomen bij het dupliceren van het project.