Wat moet je doen in een online meeting als je je scherm probeert te delen in Google Chrome op je Mac maar er niets gebeurt?

In dit geval heb je wellicht geen toestemming gegeven aan Google Chrome om je scherm te delen. Volg deze stappen om dit opnieuw in gebruik te nemen.

1. Open 'Systeemvoorkeuren' op jouw Mac.
  2. Klik op 'Veiligheid en privacy'
  3. Ga nu op zoek naar 'Schermopname' in de lijst en selecteer dit.
  4. Zorg ervoor dat Google Chrome is geselecteerd. Als het niet geselecteerd is, klik er op en een pop-up zal verschijnen.
  5. Klik nu op 'Sluiten', dit zal Google Chrome en herstart het.
  6. Probeer nu opnieuw je volledig scherm of applicatiescherm te delen.