In Teamleader Focus kan je eenvoudig labels met adressen downloaden die je bijvoorbeeld voor brieven en kaarten kunt gebruiken.

Volg deze stappen om labels te downloaden:

1. Voeg een contact of bedrijf toe en vul de adresgegevens in.
  2. Klik op de drie puntjes naast 'Contact- of Bedrijfsinformatie'
  3. Kies Label downloaden
  4. Kies of je het logo van je bedrijfsentiteit op je label wil tonen
  5. Er wordt een pdf-bestand aangemaakt

Als admin-gebruiker kun je ook labels in bulk afdrukken. Om dit te doen maak je een segment aan en klik je op Acties > Labels downloaden

Het pdf-bestand bevat de volgende gegevens:

• Naam van het bedrijf/contact
  • Straat + nummer
  • Postcode
  • Land
  • Provincie (voor Spaanse en Italiaanse klanten)
  • Het logo van je standaardbedrijfsentiteit, afhankelijk of je de slider 'Toon het logo van mijn bedrijfsentiteit op de labels' hebt ingeschakeld of niet

Opmerkingen:

• Om labels te kunnen downloaden heb je exportrechten nodig. Dit kun je inschakelen via Instellingen > Gebruikers > drie puntjes naast de gebruiker > Bewerken > Export
  • Het formaat van het pdf-bestand is geschikt voor labelprinters, je kunt het formaat niet veranderen om meerdere labels op 1 bestand te groeperen. Als je meerdere labels op 1 blad wilt krijgen, raden we je aan om je bedrijven of contacten te exporteren en labels aan te maken via Word of Excel.