! Dit artikel is alleen relevant als je een van onze nieuwe pakketten SMART, GROW of FLOW hebt. Als je een van onze oude plannen hebt (GO, MOVE, BOOST) is de verdeling van de functionaliteiten anders. Klik op deze link als je wil overstappen naar een hoger MOVE/BOOST-pakket.

Heb je momenteel een SMART- of GROW-pakket en wil je overstappen naar een hoger Teamleader Focus-pakket? Lees dit artikel om te weten te komen hoe je dat kan doen.

Hoe overschakelen

Enkel Teamleader Focus-administrators kunnen het betalingsplan van de account upgraden. Volg deze stappen als je inderdaad adminrechten hebt en je plan wil upgraden:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek in Teamleader Focus
  2. Ga naar Licentie beheren
  3. Klik op Wijzig pakket
  4. Kies het pakket waarnaar je wil upgraden
  5. In de volgende stap kun je je pro rata-prijs terugvinden. Bij je volgende hernieuwing zal je een factuur met de volledige pakketprijs ontvangen.

Naast het upgraden van je pakket kan je ook beslissen om je pakket uit te breiden door extra Boosters te kopen. Meer informatie vind je hier.

Wanneer overschakelen

Je kan overschakelen naar een hoger pakket wanneer je wil. De overschakeling zal meteen te zien zijn en je hoeft niet te wachten tot hernieuwing van je abonnement. Je zal een factuur ontvangen met een pro rata bedrag.

Als je wil weten hoe je nieuwe gebruikers aankoopt voor je Teamleader Focus-abonnement, dan kan je dit artikel lezen.