Wanneer je een contact of bedrijf in Teamleader Focus toevoegt, kan je ook achtergrondinformatie toevoegen. Dit kan handig zijn wanneer je je klant moet contacteren. Om deze toe te voegen, ga je naar de pagina van het bedrijf of contact en klik je op het potloodje naast Achtergrondinformatie, of klik je op + Voeg achtergrondinformatie toe.

De achtergrondinformatie zit niet standaard in de export van bedrijven of contacten. Om deze informatie toch te kunnen exporteren, zal je eerst een export-template moeten aanmaken. Hiervoor kan je volgende stappen volgen:

1. Ga naar Contacten/Bedrijven en klik op Export
  2. Klik op het pijltje naast "Standaardkolommen" > Nieuwe template maken
  3. Kies de velden die je wil exporteren door te dubbelklikken of door op het veld te klikken en daarna op de pijl die naar rechts wijst om dit aan de geselecteerde kolommen voor de export toe te voegen. Selecteer de kolom "Achtergrondinformatie" om deze waarden te exporteren.
  4. Geef de template een naam
  5. Klik op Opslaan
  6. Klik op Start export

Opmerkingen:

• Zorg ervoor dat je exportrechten hebt in Teamleader Focus. Een administrator kan een andere gebruiker exportrechten geven. Ga hiervoor naar Instellingen > Gebruikers > drie puntjes naast de naam van de gebruiker > Bewerken > Export.
  • De achtergrondinformatie wordt in html-code geëxporteerd.