Zijn er gebruikers in je Teamleader Focus-account die enkel toegang zouden moeten hebben tot deals waarvoor zij verantwoordelijk zijn? Ontdek hier hoe beperkte dealtoegang in Teamleader Focus werkt. 


Als je beperkte dealtoegang instelt voor een medewerker, krijgt hij of zij enkel de deals te zien waarvoor hij/zij verantwoordelijk is en deals van klanten waarvan de medewerker de accountmanager is. Bovendien kan hij of zij geen deals verwijderen.


Deze instelling kan worden aangepast door een admingebruiker onder Instellingen > Medewerkers door op de drie puntjes naast de naam van de medewerker te klikken. De slider 'Beperkte toegang tot deals' moet dan geactiveerd worden.


Beperkte dealtoegang verschilt van beperkte CRM-toegang en kan er niet mee gecombineerd worden. Lees hier meer over het verschil tussen beperkte dealtoegang en beperkte CRM-toegang.