Ga bijvoorbeeld naar 'Contacten' of 'Bedrijven'.
Selecteer het segment dat je wilt verwijderen in het keuzemenu.
Klik op het vuilbakje naast het keuzemenu.
Klik op 'Verwijderen' om te bevestigen.
Opmerking: wanneer je een segment verwijdert, verwijder je geen gegevens. Alleen het segment verdwijnt.


