FAQ: Wat betekent beperkte dealtoegang in Teamleader Focus?


Zijn er gebruikers in je Teamleader Focus-account die enkel toegang zouden moeten hebben tot deals waarvoor zij verantwoordelijk zijn? Ontdek hier hoe beperkte dealtoegang in Teamleader Focus werkt. 


Als je beperkte dealtoegang instelt voor een medewerker, krijgt hij of zij enkel de deals te zien waarvoor hij/zij verantwoordelijk is en deals van klanten waarvan de medewerker de accountmanager is. Bovendien kan hij of zij geen deals verwijderen.


Deze instelling kan worden aangepast door een admingebruiker onder Instellingen > Gebruikers door op de drie puntjes naast de naam van de medewerker te klikken > Bewerken. De slider 'Beperkte toegang tot deals' moet dan geactiveerd worden.


Beperkte dealtoegang verschilt van beperkte CRM-toegang en kan er niet mee gecombineerd worden. Lees hier meer over het verschil tussen beperkte dealtoegang en beperkte CRM-toegang.


Opmerking: Als gebruiker met beperkte dealtoegang heb je nog steeds toegang tot deals voor contacten die je hebt aangemaakt (zelfs als de deal aan iemand anders is toegewezen).


Offertes

Omdat offertes op de achtergrond altijd aan een deal gelinkt zijn, geldt hier dezelfde logica: als je beperkte dealtoegang voor een collega instelt, kan deze collega alleen offertes zien die gelinkt zijn aan deals die aan hem/haar zijn toegewezen, of offertes van klanten waarvan hij/zij accountmanager is. Ze kunnen wél offertes verwijderen.

Was dit artikel nuttig?