Wanneer je tijd registreert in Teamleader Focus, vragen we je om een datum te selecteren en een start- en eindtijd in te geven.

Het is echter ook mogelijk om enkel de duur van de tijdregistratie te registreren, in plaats van de start- en stoptijd. Dat ziet er dan zo uit:
Volg deze stappen om dit in te stellen:

1. Ga naar Instellingen > Tijdregistratie
  2. Ga bij Voorkeuren naar ''Tijdregistratie-invoer''
  3. Selecteer "Duur".

Belangrijk om te weten is dat deze instelling voor de tijdregistratie-invoer geldt voor het hele account, wat betekent dat elke gebruiker in het account tijdregistratie zal registreren op basis van duur.

Opmerking

Wanneer je tijdregistratie per week toevoegt zullen alle tijdregistraties standaard volgens duurtijd worden geregistreerd.