Teamleader biedt standaard een voorbeeldtemplate aan, dat je kan wijzigen en updaten via Instellingen > Document layout. Op die manier kan je je eigen huisstijl instellen.

Indien je meerdere soorten facturen nodig hebt, lees je er best eens dit artikel op na. Even interessant is het feit dat je je eigen algemene voorwaarden kan toevoegen.

Opmerking: de templates voor kredietnota's komen overeen met de templates voor facturen. Klik hier om te leren hoe je een kredietnota kan aanmaken.

Zo, nu ben je klaar om je eigen facturen te maken! Klik hier voor een overzicht van alle artikels over hoe je met Teamleader Focus van start gaat.