In dit artikel leggen we de verschillende manieren uit om calls toe te voegen in Teamleader Focus.

Daarnaast kan je onze VoIP-integraties gebruiken om calls rechtstreeks in Teamleader Focus te ontvangen, uit te voeren en te registreren.

1. Voeg een call toe via het dashboard
  2. Voeg een call toe via de agenda
  3. Voeg een call toe via het plusteken
  4. Voeg een call toe via een deal
  5. Voeg een call toe via een import

1. Voeg een call toe via het dashboard

1. Een eerste mogelijkheid is om een call rechtstreeks aan je dashboard toe te voegen door op het plusteken te klikken.
  2. Vervolgens kan je de details van de call aanvullen. De call wordt dan automatisch toegewezen aan de persoon die hem aanmaakt, maar je kan ook een collega aanduiden als verantwoordelijke.
  3. Om je calls op te volgen, legt dit artikel uit hoe je gespreksresultaten en opvolgacties aanmaakt.

2. Voeg een call toe via de agenda

1. Je kan ook calls toevoegen door bij Agenda > Calls op Call toevoegen te klikken.
  2. Verder kun je ook een call toevoegen met een dubbelklik in de agenda > Call toevoegen

3. Voeg een call toe via het plusteken

1. Een derde optie om een call toe te voegen is door rechts bovenaan op het plusteken te klikken en "Nieuwe call" te selecteren.
  2. Vervolgens kan je de details van de call aanvullen zoals boven uitgelegd.
  3. Teamleader Focus zal automatisch informatie toevoegen aan de call, afhankelijk van de actie wanneer je op het plusteken klikt. Heb je bijvoorbeeld een contact geopend in je CRM? Wanneer je nu op het plusteken klikt, zal de contactpersoon automatisch toegevoegd worden aan de call.

4. Voeg een call toe via een deal

In je dealpagina zal je de sectie 'Geplande acties' terugvinden. Klik op Call om een call toe te voegen, deze zal automatisch gelinkt worden aan je deal.

5. Voeg een call toe via een import

Al calls gepland in je oude systeem? Importeer calls uit je oude systeem in Teamleader Focus.