Teamleader houdt je continu op de hoogte, bv. als je naam vermeld wordt in een bericht of als een deal aan jou wordt toegewezen. Als admin-gebruiker heb je zelfs nog meer mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niets mist. Lees dit artikel voor meer informatie.

Wens je de e-mailnotificaties van Teamleader Focus uit te schakelen, volg dan de volgende stappen.

1. Klik op je profielfoto bovenaan rechts en klik door op Mijn profiel
  2. Schakel de slider onder 'Meldingen' uit.

Opmerkingen:

• Op deze manier schakel je enkel meldingen uit via e-mail, meldingen in Teamleader Focus worden nog steeds weergegeven.
  • Hiermee schakel je niet alle meldingen via e-mail uit. Je ontvangt nog steeds een e-mail indien:
    • Tickets (Functionaliteit beschikbaar in Boost):
      • je ticket opnieuw geopend wordt;
      • een ticket aan je wordt toegewezen.
  • Tip: Als je deze meldingen toch wil vermijden, kan je filteren op deze meldingen in je inbox en de e-mails een label geven zodat ze in een andere map dan je inbox verschijnen.