Teamleader Focus credits, je Teamleader Focus-portefeuille - wat houdt het allemaal in, hoe kan je nieuwe credits krijgen en, belangrijker nog, wat kan je er eigenlijk mee doen? Lees verder en ontdek het antwoord op al je vragen!

Interessant weetje: elke demo-account bevat gratis € 2 in Teamleader Focus-credits. Die kan je gebruiken om de mogelijkheden van de Teamleader Focus-portefeuille alvast eens uit te testen.

Waar vind ik een overzicht van mijn Teamleader Focus-credits?

1. Navigeer naar je persoonlijk menu door rechtsboven op je foto/naam te klikken.
  2. In het menu dat vervolgens verschijnt, kies je voor Licentie beheren.
  3. Klik op de 'Portefeuille' tab.

Hoe kan ik nieuwe credits toevoegen aan mijn Teamleader Focus-portefeuille?

Om je Teamleader Focus-credits aan te vullen, heb je de keuze uit twee opties. Beiden lopen via ofwel Sepa Direct Debit of via kredietkaart.

• Automatisch herladen

Definieer een minimumbedrag dat je in je account wil hebben. Wanneer je credits onder dat bedrag komen, wordt je portefeuille automatisch herladen.

• Manueel nieuwe credits kopen

Je kan cash packs aankopen van €5 tot € 1000.

Wat kan ik met mijn Teamleader Focus-credits doen?

Je kan je Teamleader Focus-credits op verschillende manieren gebruiken:

• Trends Top Data

Trends Top is een website die waardevolle bedrijfsinformatie aanbiedt zoals: telefoonnummers, contactpersonen, sectoren, enz. Indien je een account bij Trends Top hebt, kan je deze met Teamleader Focus integreren. Wanneer je dan een nieuw bedrijf toevoegt in Teamleader Focus waarvoor Trends Top-data beschikbaar is, kan je deze data aankopen met je Teamleader Focus-portefeuille.

Opmerkingen:

• Omdat dit een Belgische website is, is deze optie enkel voor Belgische bedrijven beschikbaar.
  • Activeer Trends Top via Instellingen > Gebruikers om gegevens te kunnen kopen of negeren.
  • Heb je een Trends Top-account met exportrechten, bijvoorbeeld de Marketing of Business formule (zie website)? Dan hoef je niet dubbel te betalen. Hiervoor ga je naar de Marketplace om je accounts te linken via een integratie.

• Facturen exporteren naar jouw boekhoudprogramma

Teamleader Focus biedt verschillende integraties met boekhoudprogramma's aan. Een volledige overzicht daarvan vind je hier. Indien je van een van ons 'Export only'-integraties gebruik wilt maken, dan moet je jouw Teamleader Focus-portefeuille aanvullen om voor de export te betalen. Lees dit artikel er zeker eens op na.

• Facturen via post

Een factuur versturen kan op drie manieren: via e-mail, via post of manueel. Als je ervoor kiest om facturen via post te verzenden, dan hangt de optie om Teamleader Focus-credits te gebruiken af van waar je woont. Op dit moment ondersteunen we deze optie enkel voor België en Nederland. Als je een factuur via de post wil verzenden in België of Nederland, worden de kosten afgetrokken van je Teamleader Focus-credits. Check even dit artikel!

• SMS-herinnering voor een afspraak versturen

Wanneer je iemand voor een afspraak uitnodigt, dan heb je ook de optie om een afspraakherinnering via SMS te sturen.

Als je deze optie aanvinkt, ontvangt jouw contactpersoon de dag voor de afspraak een SMS ter herinnering. De kosten (€0,18) worden van jouw Teamleader Focus-portefeuille afgehouden.

Klik rechts op het 'transactieoverzicht' om te zien waaraan je credits gespendeerd werden.

Opmerking: als je een terugbetaling van je credits wil, accepteer je dat TEAMLEADER, volgens onze servicevoorwaarden,  administratiekosten ten bedrage van €50 in rekening kan brengen voor het opnieuw omzetten van aangekochte credits in hun geldwaarde.