Artikelen in Teamleader Focus hebben standaard geen eenheden zoals per meter of per stuk. Gelukkig kun je dit zelf toevoegen.

1. Daarvoor ga je naar Instellingen > Artikelen > Eenheden en stel je de verschillende eenheden in die je voor jouw artikelen wilt gebruiken.
  2. Vanaf dan zal je bij het aanmaken van een artikel een extra veld zien waar je de eenheid kunt invullen:

Opmerkingen:

• Deze optie is ook beschikbaar wanneer je een offerte of een factuur opstelt. De ingestelde eenheid per artikel wordt automatisch overgenomen, maar je kunt dit altijd veranderen.

• Wanneer je de eenheden ook op je offerte of factuur zelf wilt vermelden, dan moet je de template daarvan aanpassen via Instellingen > Document lay-out. De nodige shortcodes daarvoor zijn $UNITS_HEADER$ en $UNITS$. In onze Templategalerij (Variant 6 voor offertes en 5 voor facturen) vind je een functionele variant waarbij deze shortcodes al zijn opgenomen. Je kan deze variant direct gebruiken of enkel de tabel kopiëren en plakken in je eigen template.

Indien je meer wilt weten over hoe je je documenten kunt aanpassen, klik dan hier.