Er zijn meerdere manieren om je boekingpagina's te integreren in je website:

• Embed een iframe in je website om de volledige boekingspagina te tonen,
  • voeg een link toe in je tekst, zodat klanten worden doorgestuurd naar je boekingspagina
  • of voeg de contactwidget toe als knop in je website!

Nadat je één of meerdere contactwidgets hebt aangemaakt, kan je ze in je website integreren. De Lead capture-Booster biedt hier 2 opties voor:

1. Stuur de code naar je webmaster

2. Kopieer de code en embed deze zelf in je website

1. Stuur de code naar je webmaster

Als een webmaster je website beheert dan is deze stap heel eenvoudig voor jou. Zodra je een contactwidget hebt aangemaakt en je op de Contactwidgets pagina bent, klik je gewoon op 'Naar webmaster sturen'. Dit opent je mailprogramma zodat je eenvoudig de code kan verzenden.

2. Kopieer de code en embed deze zelf in je website

Algemeen

Eigenlijk hoef je enkel de contactwidgetcode te kopiëren en op de juiste plaats in je de codebase van je website te plakken.

1. Ga naar de Contactwidgetspagina
  2. Klik bij de relevante contactwidget op 'Naar klembord kopiëren'
  3. Plak de code in je codebase op de plek waar je de knop wil tonen en publiceer je website

Opgelet: Als je de knop in een iframe steekt en klanten klikken erop, dan zal deze telkens in een nieuw tabblad openen. Zelfs als je in het gedrag van de knop hebt ingesteld om in hetzelfde tabblad te openen.

Wix

In Wix is het heel eenvoudig om de contactwidget in je website te integreren. Volg deze stappen:

1. Ga naar de pagina waar je de contactwidget wil toevoegen
  2. In het menu aan de linkerkant klik je op het '+' icoon en ga je naar Embed code
  3. Klik op de '+' bij Embed HTML
  4. Sleep Embed in de pagina op de gewenste plaats
  5. Plak de code in de code editor*
  6. Klik op Update en Publiceer de website**

* Op Wix-websites zal de boekingspagina telkens in een nieuw tabblad getoond worden als men op de knop klikt, ook als je het gedrag van de knop anders hebt ingesteld.

** Zorg ervoor dat het iframe groot genoeg is om de knop volledig te tonen.

Proficiat, de contactwidget staat op je website!

Wordpress (.com & .org)

Wordpress.com

Helaas staat Wordpress.com het gebruik van eigen iframes en HTML code met Javascript niet toe. Het is niet mogelijk om je Contactwidget op dit type website toe te voegen. Je kan een hyperlink in je tekst toevoegen om de klant door te sturen naar jouw boekingspagina.

Wordpress.org

In wordpress.org voeg je eenvoudig een contactwidget toe via deze stappen:

1. Ga naar de pagina waar je de contactwidgetcode wil toevoegen
  2. Bovenaan de pagina aan de linkerkant, klik je op het '+' icoon en ga naar Widgets - Custom HTML
  3. Sleep Custom HTML in de pagina op de gewenste plaats
  4. In de code editor voeg je een paragraaf toe en plak je de contactwidget hier in
  5. Klik op Update en Publiceer de website

Proficiat, de contactwidget staat op je website!

Webflow

In Webflow is het heel eenvoudig om de contactwidget in je website te integreren. Volg deze stappen:

1. Ga naar de pagina waar je de contactwidget wil toevoegen
  2. In het menu aan de linkerkant klik je op het '+' icoon en ga naar Elements - Advanced
  3. Sleep Embed in de pagina op de gewenste plaats
  4. Plak de code in de code editor
  5. Klik op Save & Close en Publiceer de website*

* Zorg ervoor dat het Embed element groot genoeg is om de knop volledig te tonen.

Proficiat, de contactwidget staat op je website!