Afhankelijk van je rol in Teamleader Focus, zal je toegang of rechten tot bepaalde functies in de Lead capture-Booster anders zijn. Lees dit artikel om te leren welke rechten admins vs. gebruikers hebben in de Lead capture-Booster.

Een Teamleader Focus-admin zal automatisch een admin zijn in de Lead capture-Booster, terwijl een Teamleader Focus-gebruiker een non-admin (normaal teamlid) zal zijn in de Lead capture-Booster.

Admins

Admins hebben standaard de volgende rechten:

• Toegang tot alle cloudopnames van gebruikers: admins hebben toegang tot alle opnames die naar de cloud zijn geüpload in vergaderruimtes waarin zij 'Is Host'-rechten hebben. Als een gebruiker hun opnames echter lokaal in de browser opslaat, kunnen admins dit niet zien. Lees dit artikel voor meer informatie.

• Toegang tot alle afspraaktypes van gebruikers: admins kunnen alle afspraaktypes van hun teamleden zien en bewerken. Admins zijn ook de enigen die teamafspraaktypes kunnen maken.
  • Toegang tot de vergaderruimtes van alle gebruikers als je het 'Vergaderruimte-toegangsniveau voor teamadmins' instelt op 'Is host' in de teaminstellingen:
    • Admins hebben toegang tot de vergaderruimtes en laten aankloppende gasten binnen in alle vergaderruimtes van hun teamleden.
    • In het overzicht van de vergaderruimtes hebben admins een overzicht van alle vergaderruimtes met een momentopname van de laatst gedeelde inhoud per ruimte.
  • Admins kunnen vergaderruimtesjablonen aanmaken die gebruikt kunnen worden voor vergaderruimtes of afspraaktypes.
  • Admins kunnen de integraties in de Lead capture-Booster instellen en bepaalde opties activeren of deactiveren. Instellingen worden onmiddellijk toegepast voor iedereen in het team:

Niet-admins

Niet-admin gebruikers hebben standaard geen van de bovenstaande rechten, maar de team-admin kan deze (optioneel) wel geven:

• Toegang tot alle afspraaktypes van gebruikers: als dit is ingesteld, kunnen gebruikers alle afspraaktypes van hun collega's zien en bewerken.

• Toegang tot de vergaderruimtes van alle gebruikers (lees meer over teamtoegangen in dit artikel):
    • In Instellingen > Teaminstellingen kunnen admins het Standaard vergaderruimte-toegangsniveau voor teamleden instellen op "is host":
      • Alle teamleden hebben dan toegang tot elkaars vergaderruimte en kunnen aankloppende gasten binnenlaten.
      • Admins kunnen toestaan om het teamtoegangsniveau te overschrijven in individuele vergaderruimtes:
        • Teamleden hebben geen host-toegang tot elkaars vergaderruimtes, maar ze kunnen elkaar die toegang wel verlenen per specifieke vergaderruimte
        • Vergaderruimtes en opnames waar gebruikers host-toegang hebben, zullen dan in hun profiel verschijnen

• In Instellingen > Team, kunnen admins het Standaard vergaderruimte-toegangsniveau voor teamleden instellen op "Kan altijd binnengaan":
      • Alle teamleden hebben toegang tot elkaars vergaderruimte, maar ze kunnen geen aankloppende gasten binnenlaten.
      • Admins kunnen toestaan om het teamtoegangsniveau te overschrijven in individuele vergaderruimtes:
        • Teamleden hebben geen toegang tot elkaars vergaderruimtes, maar ze kunnen elkaar per specifieke vergaderruimte "kan altijd binnengaan"-toegang verlenen.
        • Vergaderruimtes waar gebruikers "kan altijd binnengaan"-toegang hebben, zullen verschijnen in hun profiel, opnames zullen echter enkel zichtbaar zijn voor gebruikers/admins met host-toegang.

• Vergaderruimtesjablonen: niet-admins kunnen geen vergaderruimtesjablonen aanmaken, maar ze kunnen de bestaande vergaderruimtesjablonen (aangemaakt door admins) gebruiken voor hun eigen vergaderruimtes/afspraaktypes.