! Dit artikel is alleen relevant als je een van onze oudere prijsplannen GO, MOVE of BOOST hebt. Als je een van onze nieuwere plannen hebt (SMART, GROW, FLOW) is de Lead Capture-Booster een extra booster die je bovenop je abonnement kan kopen, waarbij alle gebruikers automatisch toegang hebben tot alle functionaliteiten van de Booster. Meer informatie vind je hier.

Gebruik je het Beyond-pakket van de Lead capture-Booster en wil je Beyond-gebruikers uit je licentie verwijderen? Lees dit artikel om te weten te komen hoe je dat doet.

1. Ga rechtsboven naar je profiel en selecteer Licentie beheren.
  2. Je ziet de details van je Teamleader Focus-abonnement.
  3. Klik in 'Lead capture-Booster' op Gebruikers beheren > Gebruikers verwijderen.

4. Selecteer het aantal gebruikers dat je wil verwijderen.

Opmerkingen:
  5. Klik op Beyond-gebruikers verwijderen.

Volgens onze Terms of Service hebben we het formulier ten laatste 15 dagen voor je hernieuwingsdatum nodig. Die datum kan je vinden in de rechterbovenhoek van je Teamleader Focus-licentiepagina. Vanaf de hernieuwingsdatum zullen we je deze gebruikers niet meer aanrekenen.