! Dit artikel is alleen relevant als je een van onze oudere prijsplannen GO, MOVE of BOOST hebt. Als je een van onze nieuwere plannen hebt (SMART, GROW, FLOW) is de Lead Capture-Booster een extra booster die je bovenop je abonnement kan kopen, waarbij alle gebruikers automatisch toegang hebben tot alle functionaliteiten van de Booster. Meer informatie vind je hier.

Gebruik je het Beyond-pakket van de Lead capture-Booster en wil je meer collega's mee laten genieten van het online plannen en vergaderen met je klanten? Geweldig! Lees dit artikel om te weten te komen hoe je extra Beyond-gebruikers kan kopen.

Dit artikel vertelt hoe je extra gebruikers kan kopen, maar om hen Lead capture-rechten toe te kennen lees je dit artikel.

1. Ga naar je profiel in de rechterbovenhoek en selecteer Licentie beheren.
  2. Je ziet dan de details van je Teamleader Focus-abonnement.
  3. Klik in 'Lead capture-Booster' op Gebruikers beheren > Gebruikers toevoegen.

4. In het volgende scherm bepaal je hoeveel extra Beyond-gebruikers je wil toevoegen.
    Opmerking: Je kan niet meer Beyond-gebruikers toevoegen dan het aantal gebruikers in je Teamleader Focus-account. Wil je meer gebruikers kopen? Lees dan dit artikel.
  5. De prijs wordt pro rata berekend, wat betekent dat je alleen het resterende bedrag hoeft te betalen tot de volgende hernieuwing van je abonnement. Wanneer je je aantal gebruikers selecteert, wordt het bedrag berekend.
  6. Klik op Beyond-gebruikers toevoegen.
  7. Je kan nu Lead capture-rechten toekennen aan deze medewerker!

Opmerking

• Het is niet mogelijk om enkel Lead capture-gebruikers te hebben, alle gebruikers moeten ook Teamleader Focus-gebruikers zijn.