Extensies zijn heel erg handig maar ze kunnen een impact hebben op je vergadering in de Lead capture-Booster. Als je verbindingsproblemen hebt met de microfoon of camera kan het zijn dat een extensie dit blokkeert.

Om uit te sluiten welke extensie de camera en/of microfoon blokkeert, probeer je best de Lead capture-Booster te openen in een privaat/incognitovenster. De meeste extensies worden namelijk geblokkeerd in private/incognitovensters, dus op die manier kan je zien of het een extensie is die de camera of microfoon blokkeert.

Google Chrome-extensies

1. Bezoek chrome://extensions in je Google Chrome-browsertab om een overzicht van alle extensies te krijgen.
  2. Controleer of deze extensies toegang hebben tot de microfoon en camera. Als dit het geval is, kan dit overlappen met de Lead capture-Booster die toegang tot dezelfde camera en microfoon probeert te krijgen. Deactiveer de extensies voor je aan de online vergadering begint.
  3. Controleer of de extensies toegang hebben in een incognitovenster voor je de Lead capture-Booster in een incognitovenster wil testen.

Firefox add-ons

1. Bezoek about:addons in je Firefox-browsertab om een overzicht van alle add-ons te krijgen.
  2. Controleer of deze add-ons toegang hebben tot de microfoon en camera. Als dit het geval is, kan dit overlappen met de Lead capture-Booster die toegang tot dezelfde camera en microfoon probeert te krijgen. Deactiveer de add-ons voor je aan de online vergadering begint.
  3. Controleer of de add-ons toegang hebben in een incognitovenster voor je de Lead capture-Booster in een incognitovenster wil testen.

Populaire extensies/add-ons om te controleren

Enkele populaire extensies/add-ons die een impact op de Lead capture-Booster kunnen hebben zijn:

Zijn er nog andere extensies of add-ons die interfereren met de Lead capture-Booster? Laat het ons weten op support.focus@teamleader.eu en we voegen ze toe aan de lijst!