Als je de teamnaam aanpast in de Lead capture-Booster, zullen je vergaderruimte, wachtruimte en boekingslinks ook aangepast worden.

Om je teamnaam aan te passen, ga je naar Instellingen > Personalisatie > Teamnaam. Je zal de volgende waarschuwing zien over de gevolgen voor de URL:

De link bestaat uit verschillende onderdelen:

• Het Teamleader Focus-clouddomein
  • De teamnaam
  • Vergaderruimtes, wachtruimtes of boekingen
  • Vergaderruimtesleutel, wachtruimtesleutel (persoonlijk of team), boekingslink-ID (team, gebruiker en/of afspraaktype)

Oude links zullen niet langer werken, dus vergeet niet om je klanten/gasten hierover te informeren.