Als je meerdere bedrijfsentiteiten in Teamleader Focus hebt, wil je ze af en toe misschien wat reorganiseren. Als je een bedrijfsentiteit wil archiveren zonder deze permanent te verwijderen, is het mogelijk om deze te deactiveren. Volg de stappen in dit artikel om een bedrijfsentiteit te deactiveren.

1. Ga naar Instellingen > Bedrijfsinformatie
  2. Klik op de drie puntjes naast je bedrijfsentiteit
  3. Kies Deactiveren

Wanneer je een bedrijfsentiteit deactiveert zal deze niet langer beschikbaar zijn om te worden gebruikt in Teamleader Focus. Deze zal echter nog steeds zichtbaar zijn op gekoppelde items, zoals offertes, facturen, enz.

Je kan de bedrijfsentiteit altijd op een later tijdstip weer activeren. Klik op de drie puntjes ernaast en kies Activeren:

Abonnementen

Wanneer er actieve abonnementen zijn gekoppeld aan je bedrijfsentiteit, let er dan op dat deze abonnementen permanent gedeactiveerd zullen worden. Het zal niet meer mogelijk zijn om ze opnieuw te activeren, zelfs niet na het opnieuw activeren van de bedrijfsentiteit.

Een bedrijfsentiteit verwijderen

In tegenstelling tot het deactiveren van een bedrijfsentiteit, is het verwijderen ervan volledig permanent. Je zal de bedrijfsentiteit niet meer kunnen gebruiken of terughalen.