Alvorens je scherm te delen via de Lead capture-Booster, moet je daarvoor toestemming geven. Dit is verschillend per browser. Lees dit artikel om te lezen hoe je hiervoor toestemming geeft in Safari of Firefox.

Gebruik je een Mac? Zorg er dan voor dat je eerst je browser toestaat om je scherm te delen.

Google Chrome

Gebruik je Google Chrome? Dan moet je nergens specifiek toestemming geven om je scherm te delen. Als je echter een Mac gebruikt moet je ervoor zorgen dat je Chrome toestaat om je scherm te delen. Lees hier meer.

Safari

In Safari klik je op het tandwieltje naast je URL om je instellingen voor schermdeling te bekijken. In dit voorbeeld staat de instelling op 'Schermdeling: Vraag':

1. In de vergaderruimte klik je op Scherm delen en er zal een pop-up openen die je vraagt wat je wil doen:
  2. Klik op een van de opties. Als je op 'Toestaan' hebt geklikt zal je scherm worden gedeeld.
  3. Klik op Deel dit venster of Deel dit scherm:

Firefox

Wanneer je klikt op "Scherm delen", verschijnt er een notificatie in de linkerbovenhoek van de browser. Als je geklikt hebt op "Blokkeren", kan je volgende stappen volgen om je scherm alsnog te delen:

1. Klik op het informatie/schermicoon in de linkerhoek van de adresbalk
  2. Klik op het kruisje "X" naast "Scherm delen : Tijdelijk geblokkeerd".
  3. Als je nu opnieuw klikt op "Scherm delen", verschijnt er een scherm in de linkerbovenhoek. Je wordt gevraagd om te kiezen wat je wil delen. Selecteer het scherm dat je wil delen en klik op "Toestaan":
  4. Start met delen!