Met de Lead capture-Booster is het mogelijk om je afspraken op te nemen en de opname te delen met je gasten. Het enige wat je nodig hebt is Google Chrome, Edge of Opera en de Customer Meetings-extensie. Maar waar kan je het overzicht van je opnames vinden?

Waar vind ik het overzicht?

In elke vergaderruimte kan je de opnames vinden die je in die specifieke vergaderruimte hebt gemaakt. Je kan ze vinden door op de 'Opnames'-knop onderaan de pagina te klikken.

Als je een opname wil bekijken of delen zonder naar die specifieke ruimte te hoeven gaan, kan je Opnames bezoeken in het dashboard.

Tijdelijke lokale opnames vs. cloud-opnames

Je zal merken dat er tijdelijke lokale opnames en cloud-opnames zijn. We raden je aan om lokale opnames te uploaden naar de cloud!

Tijdelijke lokale opnames zijn opnames die worden opgeslagen in de cache van je browser. Het wissen van je cookies en cache uit je browser kan er voor zorgen dat ook deze opnames worden verwijderd. Tijdelijke lokale opnames kunnen worden:

1. Bekeken in preview
  2. Geüpload naar de cloud
  3. Gedownload op je lokale desktop
  4. Verwijderd

Beweeg je muis over de opname om de opties te bekijken!

Cloud-opnames zullen niet worden verwijderd bij het wissen van je cache of cookies. Je zal ze altijd kunnen vinden in je vergaderruimtes- of opnames-overzicht. Je kan een deelbare link maken voor je cloud-opnames, zodat je niet per se naar een vergaderruimte hoeft te gaan om de opname te bekijken of te downloaden. Cloud-opnames kunnen worden:

1. Bekeken in preview
  2. Gedeeld via een klikbare link
  3. Gedownload op je lokale desktop
  4. Verwijderd

Persoonlijke- en teamopnames

In het Opnames-overzicht kan je het volgende zien:

1. Opnames in je vergaderruimtes
  2. Opnames in vergaderruimtes van je team
  3. Opnames in vergaderruimtes buiten je team

Voor elke opname zie je de aanmaakdatum, de naam van de vergaderruimte, de naam van de maker, de duurtijd en de grootte.

Opnames in je vergaderruimtes

Elke opname die gemaakt is in één van je vergaderruimtes zal hier getoond worden. De opname kan worden gemaakt door jou of door of iemand anders met hostrechten voor de vergaderruimte.

Opnames in vergaderruimtes van je team

Als de teaminstellingen toestaan dat je team hostrechten heeft in elkaars vergaderruimtes, zal je de opnames ook zien in de vergaderruimtes van andere teamleden. De opnames kunnen worden gemaakt door jou of iemand anders met hostrechten voor de vergaderruimtes.

Opnames in vergaderruimtes buiten je team

Als je hostrechten hebt voor een vergaderruimte buiten je team dan zal je de opnames van die vergaderruimte zien. De opname kan worden gemaakt door jou of door een andere host van die vergaderruimte.

In het voorbeeld hieronder hebben My Name en Team member name beiden een opname gemaakt in de vergaderruimte van Meeting owner name. Meeting owner name. is lid van een ander team maar heeft My Name en Team member name uitgenodigd om hostrechten te hebben in de vergaderruimte eileen-thompson.

Opnames uit verwijderde vergaderruimtes

Het is mogelijk dat je een vergadering hebt opgenomen in een vergaderruimte die ondertussen verwijderd is. Als een vergaderruimte is verwijderd, is er een verschil tussen of deze is geüpload naar de cloud of is opgeslagen in je lokale browser.

Een opname van een verwijderde vergaderruimte die is opgeslagen in je lokale browser zal in je Tijdelijke lokale opnames in de categorie 'Geen vergaderruimte-info' verschijnen. Je kan de opname bekijken, downloaden of verwijderen.

Een opname die werd geüpload naar de cloud zal niet in de lijst verschijnen als de vergaderruimte werd verwijderd. De vergaderruimte en alle inhoud erin zal worden verwijderd!