De Lead capture-Booster laat gesprekspartners toe om actief deel te nemen tijdens de meeting: ze kunnen documenten uploaden, hun scherm delen en aantekeningen maken.

Voor bepaalde meetings kan het belangrijk zijn deze features uit te schakelen voor de gesprekspartner. Hoe doe je dit? Door gebruik te maken van Presenter Mode!

Activeer Presentatiemodus

1. Ga naar de vergaderruimte waar je de presentatiemodus wil gebruiken.

2. Rechts bovenaan de vergaderruimte vind je de presentatiemodus-knop.

3. Klik op de 'Presentatiemodus'-knop zodat deze groen wordt.

Het beeld van de gastheer

Niets verandert - Je kan gewoon blijven presenteren zoals voordien.

Het beeld van de gesprekspartner

De gesprekspartner krijgt een ander beeld: deze kan enkel de gedeelde content in het midden van het scherm zien.

*opmerking: Bovenstaande afbeeldingen zijn voorbeelden waar camera en microfoon gedeactiveerd zijn.

Wat de gesprekspartner niet meer kan doen:

• De annotatietools in het whiteboard gebruiken

• Nieuwe whiteboards creëren

• Nieuwe bestanden uploaden

• Whiteboards/bestanden downloaden

• Het scherm delen

• Geminimaliseerde content openen

• Interactie met co browsing

Wat de gesprekspartner wel nog kan:

• Luisteren en volgen met wat je aan het presenteren bent

• Praten en chatberichten sturen