Het antwoord is eenvoudig: ja, het is mogelijk in Teamleader Focus om een bcc in te stellen voor al je uitgaande e-mail! Lees er hier alles over.

Wanneer jij of je collega's e-mails versturen vanuit Teamleader Focus, kan het handig zijn om al je uitgaande e-mail te kunnen doorsturen naar een bcc e-mailadres naar keuze.

Om dit in te stellen, heb je allereerst toegang nodig tot 'Instellingen'. Volg vervolgens deze stappen:

1. Ga naar Instellingen > E-mail > Voorkeuren
  2. Klik op Voeg bcc toe voor alle uitgaande e-mail

3. Voer het e-mailadres in en klik op Opslaan

Belangrijk om te weten is dat dit een functionaliteit op accountniveau is, dus het is niet mogelijk om dit individueel per gebruiker in te stellen. Hetzelfde e-mailadres zal worden gebruikt voor het hele account.

Opmerking

Deze functie zorgt ervoor dat alle uitgaande e-mail terechtkomt in de inbox van het e-mailadres dat je hebt gekozen.

• Wil je echter enkel een kopie ontvangen van je verzonden offertes? Lees dit artikel voor meer informatie.
  • Het is ook mogelijk om alle factuur-e-mail in bcc te ontvangen. Ontdek het hier.