Wanneer je naar Instellingen > E-mail > Handtekeningen voor uitgaande e-mail gaat, kan je een handtekening instellen voor uitgaande e-mail.

Je kan afbeeldingen invoegen, het lettertype vet of cursief maken en tabellen invoegen met behulp van de daarvoor bestemde knoppen. Om de grootte, kleur en lettertype van de tekst te wijzigen, moet je echter op de knop 'Broncode' klikken.

Enkele tips & tricks:

• Verwijder de vlag #TEAMLEADER_CONTENT niet
  • Voorbeeld: <div style="font-family: courier; font-size: 18pt; color: red">Teamleader</div> zal "Teamleader" in het rood toevoegen in 18 pt lettergrootte en met het Courier-lettertype
    • font-family is het lettertype dat je wil gebruiken: zorg ervoor dat je een 'websafe' lettertype gebruikt
    • font-size: Je kan pt of px gebruiken
    • color: Je kan de namen gebruiken voor
  • Alles tussen <div>-tags zal eruit zien zoals je hebt gedefinieerd (b.v. kleur, grootte, enz.).