In Teamleader Focus kan je steeds de laatste informatie over je contact of bedrijf bekijken. Lees dit artikel om alles te weten te komen over de 'Activiteit' op je contact-/bedrijfspagina.

Wat

De 'Activiteit' op een contact-of bedrijfspagina geeft de geschiedenis weer van alles wat er voor dit contact/bedrijf is gebeurd. Enkele voorbeelden:

• Notities die werden toegevoegd
    • Jij of je collega's kunnen gemakkelijk notities toevoegen aan een contact/bedrijf door te klikken op de + Notitie toevoegen-knop in 'Activiteit'. Vermeld een collega door het @-teken toe te voegen, kies of het bericht gelinkt is aan een deal of kies het type bericht, bv. een notitie.
  • Bestanden die werden toegevoegd/gewijzigd
  • Verzonden/ontvangen e-mails
  • Dealactiviteit, bv.:
    • Wijzigingen aan de slaagkans
    • Wijzigingen van de dealfase
    • Verzonden, bekeken of aanvaarde offertes
  • Facturatieactiviteit
  • Toegevoegde tijdregistratie
  • Taken, afspraken of calls die werden toegevoegd of voltooid
  • Projectactiviteit
  • Ticketinteractie

Filter

Stel dat je heel wat interactie hebt met een bepaald bedrijf en dat je enkel op zoek bent naar de facturatieactiviteit, dan kan je dit type activiteit selecteren en de andere types uitsluiten.

1. Klik op het pijltje naast 'Toon alles' en kies je type:
  2. Klik op de drie puntjes naast een bepaald type activiteit en kies Filteren op dit type activiteit:

Daarna kan je deze filter eenvoudig verwijderen door op Filter verwijderen te klikken.

Custom activiteitstypes

Naast de activiteitstypes die standaard in je Teamleader Focus account zijn gedefinieerd, kan je je account verder personaliseren door je eigen activiteitstypes aan te maken. Lees er meer over in dit artikel.