Je kan de aankoopprijs van je artikelen verbergen voor je collega('s) als je dat wil. Meer informatie vind je in dit artikel.


Hoe

Ten eerste moet je adminrechten hebben om de gebruikersrechten van andere gebruikers in de account te kunnen wijzigen.


Volg deze stappen om de aankoopprijs voor een bepaalde gebruiker te verbergen:

  1. Ga naar Instellingen > Medewerkers
  2. Klik op de drie puntjes naast de gebruiker
  3. Kies Bewerken
  4. Schakel de slider 'Aankoopprijs zichtbaar' uit.

Enkel deze slider uitschakelen is niet voldoende. Om de aankoopprijs te kunnen verbergen, moet je ook de slider naast de volgende items uitschakelen:


De gebruiker zal de aankoopprijs van een artikel niet meer kunnen zien wanneer hij of zij naar artikelen navigeert. Hou er rekening mee dat het veld 'Hoofdleverancier' ook niet zichtbaar zal zijn. Deze velden zullen dus niet meer zichtbaar zijn:

Meer informatie over het gebruik van een aankoopprijs op bestelbonnen vind je hier.