Voor je een offerte verstuurt via CloudSign, wil je misschien eerst een voorbeeld bekijken van wat je klant of lead te zien zal krijgen. Dat kan! Lees er hier alles over.

Hoe

1. Ga naar de deal
  2. Klik op de drie puntjes naast de offerte waarvan je een voorbeeld wil lzien
  3. Zorg er eerst voor dat de offerte beschikbaar is op CloudSign

4.  Kies vervolgens Voorbeeld op CloudSign

5. Je zal nu worden doorgestuurd naar CloudSign waar je een voorbeeld van de offerte kan zien. Het is niet mogelijk om in deze versie acties uit te voeren zoals downloaden, een e-mail te verzenden of te ondertekenen.
  6. Als je iets wilt wijzigen aan de lay-out van de CloudSign-omgeving, ga naar Instellingen > Cloudplatformen > CloudSign-personalisatie. Lees er hier meer over.

Bekijk zeker ook de andere artikels over offertes digitaal ondertekenen via Cloudsign, CloudSign-activiteit en CloudSign-beschikbaarheid.