Heb je net nieuwe klanten ontmoet en ben je klaar voor de volgende stap? Laten we beginnen met het maken van offertes.

Bekijk je liever eerst onze video? Dat kan hier (Engels):

Volg deze stappen om een offerte aan te maken:

1. Ga naar Deals en Offertes
  2. Klik op Deal toevoegen
  3. Vul de velden in
    Opmerking: wanneer je een template selecteert zal er automatisch een offerte worden aangemaakt.
  4. Klik op Opslaan
  5. Ga naar 'Volg je open deal op' en klik op het plusje > Offerte
  6. Je kan nu een nieuwe offerte maken, of je kan je baseren op een bestaande offerte
  7. Om de offerte te verzenden klik je op de drie puntjes naast de offerte > Verzenden via e-mail, of klik je op de knop Verzend offerte(s) in de rechterbenedenhoek.

Opmerkingen

• Zodra een offerte werd aangemaakt is het niet meer mogelijk om het veld 'Bedrag' in de deal aan te passen. Het zal automatisch worden ingevuld op basis van de totale prijs van de offerte.
  • Indien je verschillende opties van dezelfde opportuniteit wil aanbieden aan je klant, kan je meerdere offertes per deal aanmaken. Lees er hier alles over.

Een artikellijn toevoegen/verplaatsen

Je kan je offerte altijd bewerken door te klikken op de drie puntjes > Bewerken en een nieuwe artikellijn toe te voegen.

Als je wil dan kan je de artikellijn ook verplaatsen door je cursor te verplaatsen naar het nummer voor de artikellijn en het te verplaatsen: