Sinds we met Teamleader Focus zijn begonnen, is bètatesten een essentieel onderdeel van ons ontwikkelingsproces. Gebruikers eerst functionaliteiten laten testen voor ze officieel gelanceerd worden, is van onschatbare waarde geweest in de evolutie van ons product. Wil je een bètatester worden? Blijf lezen!

Waarom?

Elke nieuwe Teamleader Focus-functionaliteit of verbetering die we lanceren is gebaseerd op gebruikers- en gegevensonderzoek. Lang verhaal kort: we creëren de functionaliteit op basis van hoe je Teamleader Focus gebruikt. Een bètagebruiker van Teamleader Focus is iemand die als eerste met een nieuwe functie speelt en hier feedback over geeft. Vervolgens gebruikt ons product- en ontwikkelingsteam die ongelooflijk waardevolle feedback om verbeteringen aan te brengen en de puntjes op de i te zetten, vooraleer al onze gebruikers ervan kunnen profiteren.

Onze one-size-fits-all productfilosofie is een belangrijk onderdeel van onze bètateststrategie: we streven ernaar de beste klantervaring te bieden, voor alle soorten gebruikers. Dat betekent dat we bètatesten willen organiseren voor een diverse groep gebruikers om te zien hoe sterk nieuwe functies in het echte leven zijn. Want wie kan ons meer waardevolle feedback geven over onze software dan de mensen die ze dag in dag uit gebruiken om hun bedrijf te verbeteren?

Wat?

Bètatesters kunnen:

• Bugs of problemen in onze software melden
  • Suggesties geven over hoe we deze bètafuncties kunnen verbeteren
  • Functies testen zonder enige voorkennis om potentiële obstakels te identificeren
  • Enquêtes en peilingen invullen over deze bètafuncties, bijvoorbeeld over de intuïtiviteit en gebruiksvriendelijkheid van functionaliteiten of obstakels, zodat we onze functionaliteiten en documentatie daarop kunnen afstemmen

Je zal je feedback rechtstreeks aan ons developmentteam kunnen geven door te klikken op de knop Beta feedback. Die kan je vinden in de rechterbenedenhoek van je Teamleader Focus-account.

Hoe?

Elke Teamleader Focus-gebruiker kan een bètatester worden. Benieuwd of bètatesten iets voor jou is? Heb je:

• Een goede dosis nieuwsgierigheid
  • Een natuurlijke interesse in nieuwe technologieën
  • Liefde voor het geven van feedback
  • Een echt verlangen om je te verdiepen in de essentie van softwarefunctionaliteiten

Klik dan hier om bètatester te worden!

Opmerking: Alle communicatie voor ons bètatestprogramma gebeurt in het Engels. Dit is heel typerend voor een bètatestomgeving om het makkelijk te maken om te communiceren en dingen te versnellen. Je kan ons echter steeds feedback in je eigen taal geven. We nemen het vanaf daar dan over.

Als je meer vragen hebt, aarzel dan niet om ons supportteam te contacteren!