In dit artikel leggen we je uit hoe je een draft-factuur in Teamleader Focus kan maken.

1. Ga naar je facturen en klik op Factuur toevoegen in de rechterbovenhoek.

2. Vul de gegevens van je factuur in en klik op Draft opslaan:

Je hebt nu een draft-factuur aangemaakt en je kan deze boeken wanneer je wil door op Inboeken te klikken. Klik hier om meer te weten te komen over facturen in Teamleader Focus.

Opmerkingen:

• De draft-factuur heeft geen nummer. De factuur krijgt pas een nummer wanneer deze is ingeboekt.
  • De draft-factuur wordt niet gesynchroniseerd naar je boekhoudpakket. De factuur kan gesynchroniseerd worden wanneer deze ingeboekt is.
  • Om deze draft-factuur naar je klant te sturen voordat je deze inboekt en via Teamleader Focus verstuurt, kan je op de detailpagina van je factuur klikken op Draft downloaden (pdf), en dit bestand manueel versturen.