Wil je graag een lijst van je bedrijven samen met hun gelinkte contacten hebben? Teamleader Focus heeft voor jou de oplossing:

1. Maak een segment aan voor bedrijven met de regel "Naam is ingevuld":

2. Ga naar je Contacten en maak een segment aan met de regel "Bedrijven zit in segment + de naam van het segment dat je in stap 1 hebt gemaakt":

3. Selecteer het segment uit stap 2 in je contacten en klik op Export in de rechterbovenhoek. Bij 'Selecteer' kies je voor "Nieuwe template maken". Daar kan je alle kolommen selecteren die je wil exporteren naar Excel. In dit geval zijn dit de bedrijven en de voornaam + achternaam:

4. Klik op Opslaan en daarna Start export en je krijgt een lijst van de bedrijven met hun gelinkte contacten te zien.

Opmerkingen:

• Exporteer je contacten (stap 3 van dit artikel), maar zonder een segment te selecteren als je wilt zien welke contacten aan een bedrijf gelinkt zijn en welke niet.
  • Het is niet mogelijk om het adres (of andere gegevens) van je bedrijven in één keer met de contacten te exporteren. Dit kan je doen door Verticaal Zoeken (VLookup) in Excel.