Zoals het e-mail logboek, waarin je de e-mailactiviteit van de laatste twee weken kan terugvinden, heeft Teamleader Focus ook een export logboek. Het export logboek toont het overzicht van wie welke soort export heeft gedaan en wanneer.

Volg de volgende stappen om het export logboek in Teamleader Focus terug te vinden:

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek
  2. Klik op E-mail- en exportlogs
  3. Klik op Export logboek in de titel

Belangrijke zaken die je over het export logboek moet weten:

• Enkel de logs van de laatste 30 dagen worden getoond
  • De kolom 'Segment' toont je welk segment op bv. dealniveau is geëxporteerd. Als deze kolom leeg is dan werd er geen segment geselecteerd
  • Je kan dezelfde export downloaden die werd gemaakt - dit is dus het segment en de kolommen die werden geselecteerd - door op de Download-knop naast de export te klikken
  • Toegang:
    • Admingebruikers kunnen alle exports van de volledige account zien
    • Als gewone gebruiker kan je enkel je eigen exports zien
    • Het is niet mogelijk om de toegang tot het export logboek voor een bepaalde gebruiker te beperken
  • Wanneer je een back-up van je data maakt, worden meerdere exports uit verschillende plaatsen in Teamleader Focus in één keer gemaakt. Je kan deze exports achteraf ook afzonderlijk in de export log terugvinden
  • Het is niet mogelijk om in dit overzicht segmenten op basis van onderwerp of gebruiker te maken
  • Het logboek geeft enkel xslx-exports weer. Pdf-exports, van facturen bijvoorbeeld, zijn niet zichtbaar.