In Teamleader Focus kan je veel informatie verzamelen over je klanten, waaronder het adres. Zou het niet leuk zijn om deze klantenadressen te visualiseren op een kaart? Door je klanten te importeren in Google Maps kan je een overzicht krijgen van waar al je klanten zich bevinden. Je kan zo eenvoudig een route van de ene afspraak naar de andere uitstippelen. Je kan op deze manier ook zien welke klanten zich allemaal in de buurt bevinden en in een oogopslag de precieze afstand tussen je klanten zien.

Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Exporteer je Teamleader Focus contacten of bedrijven naar Excel
  2. Ga naar Google Maps
  3. Klik op het menu in de linkerbovenhoek en ga naar 'Your places'
  4. Klik op de tab Maps
  5. Klik op Create map
  6. Klik op Import om het Excel-bestand van Teamleader Focus uit stap 1 te importeren
  7. Selecteer Straat, Nummer, Postcode, Stad en Land als placemarks
  8. Klik op Continue
  9. Selecteer 'Name' als titel
  10. Klik op Finish

We hebben ook een tutorial gemaakt die je hier kan bekijken:

Meer info over kaarten in Google maps aanmaken kan je hier vinden.