Volg deze stappen als je je bedrijfsnaam, facturatieadres of btw-nummer wilt aanpassen:

Je kan je facturatiegegevens enkel via desktop wijzigen en niet via de mobiele app.

1. Klik op je afbeelding (of initialen) in de rechterbovenhoek van je account.
  2. Selecteer Licentie beheren.
  3. Navigeer naar Facturatie.
  4. Selecteer Facturatiegegevens aanpassen.

Opmerkingen:

• Het btw-nummer dat je hier invult, wordt alleen gebruikt voor de facturen van Teamleader Focus aan jou. Indien je btw-nummer is gewijzigd dien je dit niet alleen hier aan te passen maar ook in je Instellingen > Bedrijfsinformatie > Klik op het potloodje naast je bedrijf. In 'Bedrijfsinformatie' kan je je btw-nummer aanpassen. Door de shortcode $DEPARTMENT_VAT_NUMBER$ op de templates van je documenten te plaatsen zal dit nummer ook worden weergegeven op de documenten (offertes, facturen,...) die je naar je klanten stuurt.
  • Wijzigingen aan de facturatiegegevens hebben enkel invloed op je toekomstige facturen van Teamleader Focus. Als je wijzigingen wil aanbrengen aan eerdere facturen, neem dan contact met ons op en vermeld je account-ID en de gevraagde wijzigingen.

Als je meer vragen hebt over facturen van Teamleader Focus, stuur dan gerust een mailtje naar invoicing.focus@teamleader.eu.