Wanneer een ticket wordt aangemaakt, zorgt Teamleader Focus ervoor dat elk antwoord netjes onder het oorspronkelijke ticket terechtkomt. Dit is logisch wanneer contacten gebruik maken van de Ticketcloud. Ze klikken op de link, de ticketgeschiedenis wordt getoond en ze kunnen er rechtstreeks op antwoorden. Maar hoe doen we dit als een contact vanuit haar mailbox antwoordt.

Onderaan elk antwoord verstuurd uit je centrale inbox vind je een ticketreferentie terug. Dit is de code die Teamleader Focus gebruikt om ervoor te zorgen dat het antwoord onder het juiste ticket verschijnt.

Het is zowel een veilige als betrouwbare manier om dit te verzekeren. Verwar de ticketreferentie wel niet met het ticket-ID.

Het ticket-ID die je bovenaan de ticketpagina ziet dient enkel als referentie voor je klanten. Zo kan je die toevoegen aan je autoreplies (via Instellingen > Centrale inbox > Autoreplies), maar dit ID zal geen invloed hebben op de link tussen het antwoord en het ticket. Dat betekent dat wanneer een contact antwoordt op een ticket in een nieuwe mail, dus niet als antwoord op het originele ticket, er een nieuw ticket zal aangemaakt worden in Teamleader Focus, zelfs als het ticket ID is vermeld in de titel.

Mocht je aanvullende vragen hebben over tickets, aarzel dan niet om ons supportteam te contacteren door op het vraagteken te klikken rechtsboven in je account en Supportcentrum > Contacteer ons te selecteren.