Wil je een Teamleader Focus-gebruiker vervangen door een andere? Dan geven we je hieronder graag wat advies!


Als je de inloggegevens van een oude gebruiker hebt, let er dan op dat je niet zomaar de naam en het e-mailadres van de oude gebruiker verandert. Hierdoor zal de tracking van alle acties die de oude gebruiker heeft geregistreerd op de naam van de nieuwe gebruiker komen staan. Als je statistieken je dierbaar zijn, is dat niet wat je wilt. 


In de plaats daarvan kan je beter:

  1. De gebruiker van de ex-collega deactiveren.
  2. De plaats die net is vrijgekomen gebruiken om een nieuwe gebruiker aan te maken, zodat je collega met een schone lei kan starten. 


Openstaande items aan een nieuwe gebruiker doorgeven


Wanneer je de gebruiker deactiveert, zal je de optie krijgen om openstaande taken, deals of bedrijven aan een andere, bestaande gebruiker door te geven. Als je die echter wil overzetten naar een nieuwe, nog niet bestaande, gebruiker, volg dan deze stappen:

  1. Deactiveer eerst de oude gebruiker zodat je voldoende licenties hebt in je account.
  2. De nieuwe gebruiker aanmaken.
  3. Ga naar Instellingen > Medewerkers > Gebruikers > Gedeactiveerd > drie puntjes > Gegevens overzetten
  4. Geef aan wat er moet gebeuren met de items van de gedeactiveerde gebruiker.