Net nieuw bij Teamleader Focus en niet zeker waar te beginnen? Met dit artikel ben je in een mum van tijd klaar om van start te gaan. Kan je meer uitleg gebruiken? Bekijk dan zeker onze Getting Started-artikels.

1. Persoonlijke instellingen

Ga naar het gebruikersicoon in de rechterbovenhoek en klik op 'Mijn profiel'. Hier kan je een foto toevoegen, je taal selecteren, een handtekening aanmaken, MFA activeren en kiezen of je meldingen via mail wil ontvangen.

2. Bedrijfsinformatie aanvullen

Ga naar Instellingen > Bedrijfsinformatie en klik op het potloodje naast je bedrijfsentiteit om je bedrijfsinformatie aan te vullen zoals je adres, bankgegevens en het uploaden van je logo. Je kan ook je algemene voorwaarden uploaden. Dit is belangrijk wanneer je offertes, facturen of andere documenten begint te versturen, aangezien Teamleader Focus je bedrijfsgegevens automatisch zal invullen.

3. Gebruikers toevoegen

Ga naar Instellingen > Gebruikers om accounts te maken voor je collega's en hun toegang in te stellen.

4. Je bestaande gegevens importeren

Denk na over hoe je je CRM wil structureren met behulp van tags en custom fields, en importeer je bestaande bedrijven en contacten. Het is ook mogelijk om bestaande artikelen, deals, projecten en tijdregistratie te importeren, maar beslis eerst welke informatie de moeite waard is om te bewaren.

5. Mails sturen vanuit Teamleader Focus

6. Je huisstijl implementeren

Pas je templates aan zodat je documenten in je eigen stijl kan sturen naar je klanten.

7. Teamleader Focus integreren met je favoriete tools

Integreer je agenda en track je mails. Bekijk onze Marketplace om al onze integraties te ontdekken.

8. Leren werken met Teamleader Focus

Schrijf je in voor de producttrainingen en kom alles te weten over Teamleader Focus.

Dat is alles! Nu ben je helemaal klaar om slimmer te beginnen werken.