Webformulieren zijn een eenvoudige manier om relevante informatie te verzamelen over je leads. In plaats van weg en weer te mailen, kunnen contacten simpelweg een formulier invullen op een landingspagina op je website. Niet alleen is het handig werken zo, je leads zijn ook van een betere kwaliteit, want ze tonen meteen interesse door hun gegevens zelf in te geven.

Met één van Teamleader Focus' Web2Leadintegraties, wordt deze informatie dan meteen doorgezet naar je CRM. Teamleader Focus biedt verschillende opties voor Web2Lead, waarvan de meeste compatibel zijn met je Wordpress website door de onderliggende technologie, Custom Forms. Deze zijn:

Voor je start, bieden we je graag de keuze aan tussen onze standaard Web2Lead-integraties en onze nieuwe integratie met Zapier. De tweede heeft een aantal belangrijke voordelen. Lees hier meer over in het volgende artikel.

Set-up

Als je al formulieren hebt gemaakt met één van de bovenstaande tools, klik dan op de links hierboven om te lezen hoe je te werk gaat.

Als je nog geen formulier hebt, kan je het artikel over de Teamleader Focus plug-in in Wordpress naslaan om te weten te komen hoe je een formulier kan aanmaken in Wordpress. Klik op de volgende link voor alle beschikbare velden.

Mocht je nog met vragen zitten, of als je hulp nodig hebt bij de set-up, geef ons dan zeker een seintje via support!