In dit artikel bespreken we de volgende zaken:

• Wat is Ticketcloud?
  • Hoe kan ik Ticketcloud gebruiken?
  • Hoe kan ik de lay-out van Ticketcloud wijzigen?

Wat is Ticketcloud?

Ticketcloud is een online pagina die je kan delen met je klant om hem of haar een overzicht te geven van hun huidige openstaande tickets.

• De status van het ticket kan worden geraadpleegd vanuit het platform
  • De klant kan het ticket beantwoorden door op 'Antwoorden' te klikken en kan via deze weg ook een bijlage toevoegen
  • Het antwoord van de klant zal worden verzonden naar je centrale inbox in Teamleader Focus en daar worden geregistreerd
  • In 'Andere tickets' kunnen je klanten al hun openstaande tickets zien. Tickets met de status 'gesloten' zullen daar echter niet worden weergegeven.

Ticketcloud is een platform dat gelijkaardig is als Invoicecloud of Projectcloud. Beide platformen geven ook een online overzicht van a) openstaande/voorgaande facturen (Invoicecloud) of b) de voortgang/roadmap van het project (Projectcloud).

Hoe kan ik Ticketcloud gebruiken?

Volg deze stappen om een link naar het online platform te verzenden naar je klanten.

1. Ga naar Instellingen > Centrale inbox > Voorkeuren.
  2. Activeer de slider "Gebruik ticketcloud om tickets online te bekijken"
  3. Wanneer je klanten een ticket aanmaken, zullen ze een autoreply ontvangen met de link naar Ticketcloud.

Hoe kan ik de lay-out van Ticketcloud wijzigen?

Je kan kiezen welke achtergrond je klanten te zien krijgen door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar Instellingen > Cloudplatformen
  2. Klik op Cloud platform layout instellingen
  3. Upload een achtergrondafbeelding. Het ideale formaat van je afbeelding in JPG-formaat is 1920x1080 px.
  4. Klik op Opslaan