Op de pagina Facturatie vind je alle informatie terug over je huidig abonnement. Je kan hier zaken toevoegen, annuleren of aanpassen. Dit zijn de mogelijkheden.

1. Klik op je profielfoto in de rechterbovenhoek
  2. Selecteer Licentie beheren

Facturatie

Je kwartaalpakket/jaarlijkse pakket

Dit is het overzicht van je huidige Teamleader Focus abonnement.

• Klik op Wijzig pakket om naar een ander pakket over te schakelen
  • Gebruikers toevoegen: koop nieuwe gebruikers aan om nieuwe collega's toe te voegen aan je Teamleader Focus account
  • Gebruikers verwijderen: verwijder gebruikers van je Teamleader Focus account

Belangrijk: Veranderingen aan je licentie (met uitzondering van het toevoegen van gebruikers) moeten ten laatste 15 dagen voor de vernieuwingsdatum van het abonnement worden gemaakt!

Facturatie

• Periode: verander je facturatiecyclus van per kwartaal naar jaarlijks of omgekeerd.
    OpmerkingVeranderingen aan je facturatiecyclus zijn pas van toepassing vanaf de volgende facturatieperiode!
  • Facturatiegegevens aanpassen: wijzig je bedrijfsnaam, facturatieadres of btw-nummer.

Betaalmethode

Pas je betaalmethode aan naar kredietkaart of SEPA direct debit. Je moet een geldig kredietkaartnummer invoeren. Een vervallen kredietkaart of een prepaid kredietkaart is niet toegestaan.

Voorgaande facturen

Hier kun je een overzicht van je meest recente facturen terugvinden. Je kunt ze hier downloaden of de betaalstatus raadplegen.

Abonnement opzeggen

Hier kun je je Teamleader Focus abonnement opzeggen. Als je je abonnement opzegt, zal je toegang tot Teamleader Focus worden ingetrokken op de laatste dag van je licentie. Zorg ervoor dat je je data op tijd exporteert.

Volgende factuur

In de rechterbovenhoek van je licentiepagina kun je meer informatie terugvinden over je volgende factuur en wanneer de vernieuwingsdatum van je abonnement is.

Ondersteuning

Hier kom je terecht op onze ondersteuningspagina waar je bij het titeltje Onboarding drie opties ziet staan.

• Do it yourself is standaard inbegrepen in je pakket en is gratis. Je zorgt zelf voor de setup van je account.
  • Meer hulp nodig? Dit zijn onze betalende diensten:
    • Done for you: een van onze gecertificeerde partners komt bij jou langs en zorgt voor de implementatie van Teamleader Focus in jouw bedrijf.
    • Do it with help: een van onze eigen experten staat klaar om jou te helpen bij de setup van je account.

Portefeuille

Koop credits voor je Teamleader Focus portefeuille

• Je kan een cashpack kopen
  • Of automatisch aanvullen inschakelen

De credits kunnen gebruikt worden om Trendstop data aan te kopen, sms berichten te sturen of facturen per post te verzenden. In dit artikel vind je een volledig overzicht over wat je kan doen met je Teamleader Focus credits