Wanneer je een afspraak aanmaakt, kan je kiezen uit verschillende opties:

Locatie van een bedrijf/contactpersoon

• Kies de locatie van een bedrijf of contact. Let er op dat je externe contactpersonen afzonderlijk moet toevoegen maar je zal de gerelateerde contacten van een bedrijf wel als suggestie zien.
  • Als je de slider in Instellingen > Agenda > Voorkeuren > Toon de reisafstand naar afspraken hebt ingeschakeld, boekt Teamleader Focus meteen de geschatte reistijd in je agenda, afhankelijk van het vertrekadres dat je instelde. Wanneer je de afspraak naar jouw klant wilt factureren, wordt er een standaard kilometervergoeding als aparte positie op je factuur berekend. Je kan de standaardprijs wijzigen via Instellingen > Tijdregistratie > Voorkeuren > Kost per kilometer wijzigen.

Opmerking: De kilometervergoeding wordt enkel berekend als je hiervoor de juiste feature activeert in jouw account. Om dit te activeren, stuur je gewoon een mailtje naar support. Wij doen dit dan met veel plezier voor jou!

Locatie voor eenmalig gebruik

• Je moet een voor deze afspraak specifiek adres invullen.
  • De afstand en kost per kilometer wordt ook berekend indien de functionaliteit hierboven geactiveerd werd.

Virtuele afspraak

• Je hoeft hier geen adres in te vullen, de afspraak wordt virtueel gehouden (via telefoon, Skype, enz.)
  • Als je een online vergaderruimte selecteert zal de 'Locatie' van je afspraak standaard 'Virtuele meeting' zijn. Als je een fysieke locatie wil toevoegen, verwijder dan eerst de online vergaderruimte.

Vaste locaties

• Dit zijn standaardlocaties voor afspraken met klanten.
  • Je kunt standaardlocaties toevoegen via Instellingen > Locaties toevoegen.

Je hebt ook de mogelijkheid om meeting rooms in Teamleader Focus te boeken via Google Resources. Lees er zeker dit artikel eens op na voor meer informatie!