Als een afspraak afgelopen is, klik je op de drie puntjes in de rechterbovenhoek naast Afspraakinformatie en kies je voor "Voltooien":

Om een afspraakverslag te maken klik je opnieuw op de drie puntjes en kies je voor Afspraakverslag opstellen:

Er zal automatisch tijdregistratie worden toegevoegd wanneer je een afspraak voltooit (behalve in ons GO-pakket, waarin tijdregistratie niet beschikbaar is). In dit scherm kan je meteen de slider voor 'Rapport maken' inschakelen:

Je kan kiezen om het verslag op te slaan op de detailpagina van de gelinkte klant, of op de detailpagina van het/de contact(en) die de afspraak bijwoonden. Indien het een interne afspraak betreft, dan moet je specificeren waar je het afspraakverslag wilt opslaan.