In Teamleader Focus zijn facturen en creditnota's gebaseerd op dezelfde template. Om deze te wijzigen, ga je naar Instellingen > Document lay-out > Facturen. Klik hier om te leren hoe je templates kan maken in je eigen huisstijl.

Je kan kiezen of je een custom field enkel wilt weergeven op een factuur, een creditnota of op beide.

1. Hiervoor voeg je de shortcode van het custom field toe aan je template (zoals gebruikelijk). Vervolgens moet je echter ook de template kiezen waarop je het custom field wil weergeven.
  2. Je kan hiervoor de volgende shortcodes gebruiken:

Custom field op factuur en creditnota:

$CUSTOM_FIELD_1234[INVOICE,CREDITNOTE]$

Custom field alleen op factuur:

$CUSTOM_FIELD_1234$ of $CUSTOM_FIELD_1234[INVOICE]$

Custom field alleen op creditnota:

$CUSTOM_FIELD_1234[CREDITNOTE]$