1. Ga naar Instellingen > Custom fields en klik op het plusteken.

2. Creëer een custom field op artikelniveau met de naam “Hoeveelheid” en met als type “1 lijn tekst”.

3. Maak dan voor elke hoeveelheidsprijs een artikel aan met een unieke ID. Dit kan je doen door bij Artikelen op Product toevoegen te klikken. Vul de hoeveelheid van het artikel aan in het custom field dat je net maakte.

4. Vervolgens kan je het artikel zoeken in de artikellijn bij het aanmaken van een offerte of factuur.

5. Wanneer je dan op 'Alle resultaten' klikt, krijg je een nieuw scherm te zien met een overzicht van al deze artikelen. Ook je custom field vind je hier terug.

6. Selecteer de juiste prijs en vul het correcte aantal in.