Je wilt extra informatie aan jouw factuur toevoegen nadat deze betaald is, bvb een bankafschriftnummer? Dat is geen probleem, volg gewoon de volgende stappen.

1. Ga naar Instellingen > Custom fields > +.
  2. Voeg een custom field voor "Facturen" toe. Kies een type, bvb "Nummer" en geef het een naam, bvb "Bankafschriftnummer".
  3. Eens je dit aangemaakt hebt, ga naar Instellingen > Document layout > Facturen.
  4. Klik onder de preview op de “Lijst shortcodes” knop.

5. Zoek de shortcode die hoort bij het custom field dat je net hebt aangemaakt. Ga op zoek naar het getal dat bij dit custom field hoort. Als je naar het voorbeeld hieronder kijkt, dan is het nummer dat we nodig hebben 264721.

6. Eens je dit weet, neem je contact met ons op via support zodat wij de preference “invoice_paid_add_customfield” kunnen activeren voor je account, gebruikmakend van het getal van dit custom field.

7. Eens dit geactiveerd is, kun je extra informatie, bvb het bankafschriftnummer invoeren als je de factuur op ‘betaald’ zet.