De Teamleader Focus-tool bestaat uit verschillende functionaliteiten: CRM, Offertes, Deals, Facturatie, Projecten, Centrale inbox,... Als deze functionaliteiten onderdeel zijn van je pakket of je extra Boosters hebt gekocht, dan worden deze weergegeven in het menu aan de linkerkant.

Andere functionaliteiten zijn export, orderbevestigingen, leveringsbonnen, bestelbonnen, instellingen, gebruikers,... Heeft een collega van jou toegang tot meer functionaliteiten? Dat kan. De reden daarvoor is dat een bepaalde functionaliteit geactiveerd werd voor je algemene Teamleader Focus-account, maar niet voor jouw persoonlijk gebruikersprofiel.

Om een overzicht te krijgen van de actieve functionaliteiten per gebruiker, kan een admingebruiker navigeren naar Instellingen > Gebruikers en klikken op de 3 puntjes naast de naam van een collega > Bewerken. Op het volgende scherm zie je de actieve functionaliteiten voor de algemene Teamleader Focus-account. Functionaliteiten waarvoor de slider ingeschakeld staat, zijn ook voor deze specifieke gebruiker beschikbaar.

In het voorbeeld hierboven is de optie "Instellingen" niet voor de specifieke gebruiker ingeschakeld.

Wil je meer weten over gebruikersrechten in Teamleader Focus? Lees dan dit artikel.